Zomer 2015

Op de kazerne concentreert zich het renovatiewerk op twee plekken, het KEK gebouw (Keuken, Eetzaal, Kantine) en het achterrein. Andere activiteiten zoals de sloop van het sportgebouw (50) en gebouw 96 achter op de kazerne laten nog even op zich wachten.
De grote KEK-tent op het square voldoet goed en men is er helemaal aan gewend om daar de maaltijden te gebruiken. Maar er wordt toch vol verwachting uitgekeken naar de metamorfose van het KEK gebouw. Voorlopig is men nog lang niet toe aan het opnieuw inrichten van het gebouw want de aannemer is nog steeds aan het breken en slopen.
Op het achterterrein is men druk bezig met het maken van voorzieningen die te maken hebben met activiteiten die in de toekomst in de buitenlucht gaan plaatsvinden. Oefenhandgranaat gooien, beachvolleybal, klimtoren, hindernisbaan, etc.
Als het tijdschema wordt aangehouden dan is het buitengebeuren op het achterterrein eind van dit jaar klaar en kan er in het 'nieuwe' KEK gebouw ergens in het eerste kwartaal van volgend jaar aangeschoven worden.
De volgende foto's van kap Karel van Dijk geven een impressie van de stand van zaken eind juli 2015.

(Wordt vervolgd.....)

Renovatie juli 2015

Terug naar de hoofdintroductie

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems