Winter 2014 / 2015

Winter 2014/15
Tijdens de winterperiode wordt er hard gewerkt aan de gebouwen 38, 39 en 40. Heel vroeger werden die A1, A2 en A3 genoemd en waren het legeringsgebouwen. Maar vanaf de jaren '60 kregen de gebouwen een andere bestemming en waren het geen echte legeringsgebouwen meer.

Winter 2014/15(2)
De gebouwen zijn aan de buitenkant niet veranderd maar eenmaal binnen herken je niets meer van wat het een paar maanden geleden was.
Het fenomeen 'Het Nieuwe Werken' heeft op het OTCKMar ook een heel klein beetje zijn intrede gedaan. Een onderdeel van Het Nieuwe Werken is open en transparante werkruimten.

Winter 2014/15(3)
Of dit in de praktijk een gunstige uitwerking zal hebben op prestaties en sfeer zal in de nabije toekomst moeten blijken.

Winter 2014/15(4)
In een van de drie gebouwen is de medische dienst gevestigd.

Winter 2014/15(5)
Inmiddels is er een begin gemaakt met het opbouwen van een grote tent op het square. Die tent zal vanaf eind maart fungeren als keuken, eetzaal en kantine. Het huidige KEK-gebouw gaat in de steigers en zal na een grondige renovatie en verbouwing eind dit jaar voldoen aan de nieuwste technische en technologische eisen die gesteld worden aan een keuken, eetzaal en kantine. Het zal dus de komende tijd behelpen zijn bij de ontvangst van grotere groepen en het organiseren van evenementen.

(Wordt vervolgd.....)

Terug naar de hoofdintroductie

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems