Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


28-10-2003
Naam: Thijs Groeneveld
Email: groeneveld-nieuwkoop@t-online.de
Lichting: 62-1
Bericht: De jaarlijkse reunie was weer een succes. Er kommt achter de schermen meer kijken dan de meesten wel vermoeden.Alle achting voor de organisatie. Dit jaar waren er wat meer van de beste lichting aller tijden, hoewel de pot niet overliep. Niet alleen Nunspeet, maar ook Harderwijk en Schaarbergen waren aanwezig. Heel sluipend wordt het wat met de ouwe mannen. Stijve ledematen? Een oproep in het gastenboek brengt slechts ten dele wat.Als je niet weet, dat er een webseite is, kun je er ook niet in kijken. Dan maar ouderwets, zelf op zoek gaan en bellen. van nix komt nix. Geldt voor alle oproepen in dit gastenboek. Proberen maar jongens. Niet geschoten is altijd mis. Hoewel je mensen toch niet tot hun geluk kan dwingen. Hau r'ein! Thijs Gr.

27-10-2003
Naam: Cabollet Jacques P.
Email: jpcabollet@hotmail.com
Lichting: 65-6 (2dec.1965)
Bericht: Leuk om mogelijk in contact te komen met lichting genoten. Kapitein der KMar bd.

26-10-2003
Naam: Aat Nouwt
Email: joke.aat@wanadoo.nl
Lichting: 55-4
Bericht: Ik genoten van de site, erg leuk om al de foto's te bewonderen. Alleen kwam ik weinig mensen tegen in het gastenboek van de lichting 55-4, zijn die er niet of laten jullie geen bericht achter mannen??

22-10-2003
Naam: JAN BORGERS
Email: jborgers@prettel.nl
Lichting: 59-1
Bericht: Piet en Sjaak wat een geweldig initiatief om zo,n reunie te organiseren.Mijn gedachten gaan terug naar die die toch markante periode.Ik vond er niks aan toen ik op moest komen,maar bij het afzwaaien zat ik in de trein en dacht opeens "Ik zie die gasten nooit weer terug" en dat deed mij toch een beetje pijn.Ik sta nu aan de vooravond van de reunie en ben reuze benieuwd, wie er allemaal zijn.Ik ben laaiend enthousiast over dit initiatief. Bedankt alvast.

19-10-2003
Naam: Joop Protzman
Email: joop-protzman@hetnet.nl
Lichting: 67-4
Bericht: Fred Klijndijk hartelijk voor het attent maken op deze website. Via de Markrant zou men eens aandacht moeten besteden aan deze website en natuurlijk ook niet te vergeten www.dienstmakkers.nl waar jij weer op gereageerd hebt. Fred nogmaals bedankt. Ben al wel lid van SMC via de ledenwerf van Cor de Boom. Ga miv 01 nov 03 in goede gezondheid met FLO

16-10-2003
Naam: Theo Vorstenbosch
Email: theovorstenbosch@xs4all.nl
Lichting: 72-6
Bericht: Tijdens het lezen van alle berichtjes kwamer toch weer veel prettige herinneringen boven aan 104 Maresk in Nunspeet. Ik zou die inmiddels wel middelbare "oude stompen" wel weer eens willen ontmoeten.

15-10-2003
Naam: Harold Gerritsen
Email: haroldgerritsen@chello.nl
Lichting: 79-4 dpl; 80-3 ber
Bericht: Ik zoek oude maten, zoweldpl als beroeps. Ook al op www. dienstmakkers.nl gekeken...?

12-10-2003
Naam: Albert (Ab)Jansen
Email: dial@home.nl
Lichting: 59-1 dpl
Bericht: Heer Baans uit Weert bedankt dat je me belde voor de reunie. Nu ik de site bekijk gaat er een wereld open, Prachtig. Ik hoop veel bekenden te zien en te spreken of laat via de mail iets weten.

11-10-2003
Naam: Paul Patist
Email: paulpatist@hotmail.com
Lichting: 73-1 (de echte !)
Bericht: Net terug na 3 wkn. U.S.A. even de berichtjes doorgenomen. Ik vind dat ik toch even moet reageren op de bijdrage van Cees Kempkens van 16 september j.l. Bij mij heerst totaal niet het gevoel dat Fred vastloopt op deze geweldige site. M.i. voorziet zijn site nog steeds in een behoefte ! Iedere keer dat ik de site bezoek geniet ik weer van de nieuwe (oude !) foto's en de bijdragen in het Gastenboek.

9-10-2003
Naam: ype de Bruin
Email: ypedebruin@yahoo.com.au
Lichting: 54-1
Bericht: Wacht nog met ongeduld op enige reaktie van deze lichting. Mooie fotos van 54-2 Wanneer komen er meer fotos van 54-1.Er moeten toch wel enkele mensen van die tijd zijn die met computors kunnen werken? Ver van Nederland zit ik met ongeduld, te wachten. Wat een prachtige web site Fred, nog steeds kijk ik met plezier. Groeten van "downunder"..

9-10-2003
Naam: Michiel van Alphen
Email: alphenmg@tiscali.nl
Lichting: 94-4
Bericht: Zijn er nog lichting-genoten? Opleiding Hardewijk. Wachtmeester Sneep, Marechaussee De Visser, Wiggers, Wiegers, Barouch en de kale dikke huilbaby!

7-10-2003
Naam: Herman Klaassen
Email: hermanklaassen@wanadoo.nl
Lichting: 59-3
Bericht: Ik ben op zoek naar mijn makkers van de kader opleiding K59-3, Harry Meeuwis, Piere Hanegraaf, Herman van Munster, Rinus Haverhoek en nog anderen waarvan ik de namen meer weet, ook Gerrit van Boven mijn maatje uit de A InstructieC, ik hoop dat jullie deze site lezen, neem contact met mij op, zie e-mailadres of bel naar 06-53578312, ik zou het leuk vinden om elkaar eens te ontmoeten, mail me of bel me, of iemand anders uit die periode, (1959 - 1960).

7-10-2003
Naam: René ten Berge
Email: r.tenberge@net.hcc.nl
Lichting: 88-1
Bericht:

7-10-2003
Naam: Jan Hoving
Email: janhoving@vodafone.nl
Lichting: 70-5
Bericht: Allereerst mijn complimenten voor deze prachtige side. Bij het doorspitten van het gastenboek kwam ik de naam van Bart van Es tegen die samen met mij en vele anderen in Seedorf hebben gediend. Hij roept meerdere maten op om zich te melden, maar via de webmaster heb ik begrepen dat zijn e-mail adres fout is. Dus Bart laat eens van je horen, en dan met een goed adres. Vele maten met mij zijn inmiddels al enkele malen op een reunie geweest in Uchelen, die daar werd gehouden voor de marechaussees van Seedorf-Hohne-Langemannshof. De laatste was in 1998, aangezien die om de vijf jaar wordt gehouden wordt het haast weer tijd om ook dit jaar nog weer bijelkaar te komen. Dus afzwaaiers uit '71 en '72 van Seedorf laat eens iets van jullie horen of zien. Misschien treffen we elkaar binnenkort, misschien wel in Seedorf. Ik zou het in ieder geval prachtig vinden.

7-10-2003
Naam: tom aberson
Email: tomaberson@hotmail.com
Lichting: 75-3
Bericht: Zag jullie site. fantastisch goed opgezet. Heb na de opleiding op KW III kazerne dienstplicht vervuld op de brigade Langemannshof. Brigade commandant heette Owm. Peters. Verder van d eberoeps herinner ik mij de namen wmr Hoekman (miste een vingerkootje), wmr Grundeken?. Van de dienstplichtigen: Jaap ?, Harrie Hoekstra, Harry van Grondelle, Robert de Boer (woonde in Zeeland en ging na de dienstplicht geloof ik naar de douane). Van Grondelle ging geloof ik werken bij regiopolitie Rotterdam (toen nog gemeentepolitie). Ikzelf ben werkzaam als technisch rechercheur bij regiopolitie Haaglanden. Na de diesntplicht ben ik gaan werken bij de toenmalige gemeentepolitie Den Haag. Hoop nog iets van oude makkers via de mail iets te horen. Nog een vraag: waar kan ik, eventueel gevonden foto's, naar opsturen?

6-10-2003
Naam: Thijs Groeneveld
Email: groeneveld-nieuwkoop@t-online.de
Lichting: 62-1
Bericht: Even een reactie op de mail van Ferry Limburg. Ik heb het al eerder geprobeerd, misschien lukt het nu.Het is inderdaad Jaap Linnenkamp op de afscheids-diner-foto van 62-1. Ik geef jou hierbij zijn adres en telefoonnummer van de reunie in 1993, op de dag af 30 jaar na afzwaaien. Die hebben we gehouden op het depot. Hij zal er waarschijnlijk nog wel wonen. Ouwe mannen verhuizen op onze leeftijd niet zo snel meer. Ouwe bomen enz.Groeten Thijs Gr. Jaap Linnenkamp, Bellefleurlaan 19,1695 HA Blokker. Tel.0229-230145

5-10-2003
Naam: Peter Grimberg
Email: peter.grimberg@freesbee.fr
Lichting: 59-1
Bericht: Betreft lichting 59-1. Tegelijk met dit bericht heb ik een e-mailtje met foto’s aan de redactie gestuurd in de hoop dat deze in het fotoalbum kunnen worden geplaatst. De namen van de collega’s die ik nog kende heb ik daarbij vermeld. Dit zijn: Willem Krijger, Dave Zoetmulder, Kees Vos, Simon Moolenaar, Hoeben, Jan van de Does, Keurntjes, Ab Jansen, Peter Grimberg (inzender van de foto’s) en Wim van der Elburg. Ik hoop van één, of hopelijk meerdere collega’s, iets te horen.

29-9-2003
Naam: Jan de Vos
Email: jancdevos@hetnet.nl
Lichting: 74-1
Bericht: Reactie op vraag van Willem van den Berg: Ik heb op Langemannshof gezeten van juli 74 tot en met april 75. We hebben, als ik het goed uitreken, twee maanden samen doorgebracht.

28-9-2003
Naam: jan willem bultman
Email: j.w.bultman@tpgpost.nl of j.w.bultman@hetnet.nl
Lichting: 78-1, 104 Maresk.
Bericht: Via een kennnis die ook als diensplichtig marechaussee is geweest ben ik gewezen op deze site.Wat een leuk initiatief om op deze wijze aandacht te geven aan de KMAR, of zoals een Opper eens zei "Gods eigen wapen". Ik zou graag nog eens met mijn dienstmaatje Jan Gorissen in contact komen. Het laatste wat ik van hem weet is dat hij bij de Politie in Rotterdam zat. Dus Jan mocht je onverhoopt dit bericht lezen. mail eens. (noot voor de web-beheerder, ik heb ook nog een aantal foto's uit de diensttijd, als er belangstelling voor is mail me dan op het 1e e-mail adres)

28-9-2003
Naam: Willeke Fun
Email: r.muijlkens@chello.nl
Lichting: 83-3
Bericht: Wat een mooie site! Heb veel bewondering voor Fred die dit er zomaar even bijdoet. Heb zelf gediend als wmr bij 41 EskKMar te Wezep in de periode van 1988 - begin 1990. Heerlijke tijd en fijne herinneringen. Zal mijn fotoboeken opzoeken en foto's doormailen voor deze site. Hopelijk beleeft een ieder net zoveel plezier aan mij foto's als ik aan jullie inzendingen.

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems