Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


24-11-2003
Naam: Gijs Minnen
Email: g.minnen@wolmail.nl
Lichting: 62-1 Dpl
Bericht: Ik zie heel weinig oude maten van legerplaats Nunspeet waar zijn ze gebleven ? Om er een paar te noemen Houtepen,Bitter,Nagel,Burema,Driessen.

23-11-2003
Naam: Willeke Fun
Email: r.muijlkens@chello.nl
Lichting: 83-3
Bericht: Maten zoeken? Kijk ook even op www.dienstmakkers.nl Succes bijna verzekerd!

22-11-2003
Naam: Ferry Limburg
Email: fertiny@hotmail.com
Lichting: 55-5
Bericht: N.a.v. de foto van de marech. van lichting 52-3 van 4 DMC op een karretje, die "marechaussee-onwaardig"zou zijn, kan ik meedelen dat het destijds als marechaussee zelfs verboden was om op een damesfiets, sportfiets of een niet-zwart geverfde fiets te rijden. Ook was het verboden om in uniform gearmd met vriendin of echtgenote te lopen.

22-11-2003
Naam: Jaap Hoogenboom
Email: grl89@home.nl
Lichting: 53-3
Bericht: In reactie op Ferry Limburgs bericht, ik kan mij niet herinneren dat we niet in uniform gearmd mochten lopen. Ik zou dan ieder verlof in overtreding zijn geweest want we moesten, ook op verlof, in uniform lopen! Overigens was het verlof tijdens de opleiding maar een keer per vier weken, áls je tenminste geen straf- corvee had.

19-11-2003
Naam: Erwald Voll
Email: e.voll@wanadoo.nl
Lichting: 87-11
Bericht: Fred, een hele leuke site! Inderdaad heel veel nostalgie! Deze site staat natuurlijk in 'mijn favorieten'.

19-11-2003
Naam: Jaap Hoogenboom
Email: grl89@home.nl
Lichting: 52-4? (okt.)
Bericht: Ook ik vond toevallig deze site en genoot van o.a. de nostalgie. Mijn complimenten, Fred. Zijn er nog oude happers on-line, zoals Bosman,Brouwer, Smeets,Gilbers,Schadee,Stolk,Pat,Pat, Jansen,Schepers,Hummel,Smith,Humnmel en vele anderen van 4dmc? Meldt je! Groeten aan allen.

18-11-2003
Naam: Erwald Voll
Email: e.voll@wanadoo.nl
Lichting: 87-11
Bericht: Heel erg leuk gedaan wmr. Fun, die foto's van het 4e peleton 41-Eskmar! Tip: kijk ook een op dienstmakkers.nl

17-11-2003
Naam: John Koevoet
Email: jkoevoet@zonnet.nl
Lichting: 85-4
Bericht: Net als andere collega's heel toevallig op deze site beland. Erg leuk, je blijft toch je hele leven een marechaussee! Ik heb na de opleiding in Apeldoorn gediend bij 11Maresk in Schaarsbergen. Ik zou het leuk vinden uit die tijd eens iemand te spreken.

17-11-2003
Naam: Simon Hiemstra
Email: shiemstra@gibogroep.nl
Lichting: 72-6
Bericht: Ik vind het leuk om zo een aantal reacties door te lezen, maar ik kom eigenlijk geen oude maten van mij zelf tegen. Dat zou wel leuk zijn om nog wat ervaringen van toen met elkaar uit te wisselen. Na 6 maanden Apeldoorn ben ik toen naar 41 Maresk in Harderwijk gegaan.

12-11-2003
Naam: Frans Robben
Email: mac-dagmark@wxs.nl
Lichting: 63-1
Bericht: Ben via mijn zoon terecht gekomen op deze site. Leuk om al die oude fotos terug te zien. Helaas geen fotos of mailberichten uit mijn lichtling. Zou leuk zijn om reactie te ontvangen van mensen uit mijn lichting. Specifiek op zoek naar de (toen) Elnt Quint. Binnenkort zal ik fotos beschikbaar stellen voor de site.

11-11-2003
Naam: Ep Bartelds
Email: e.t.bartelds@worldonline.nl
Lichting: 55-6
Bericht: Ik heb al verschillende keren op deze site gekeken; vind het erg leuk om te bekijken. Hoe vaker je naar de foto's kijkt, ook van de andere lichtingen, m.n. van 55-4 dan zie toch ook daarvan weer bekende gezichten. Heel leuk allemaal. Bedankt.

8-11-2003
Naam: cees de man
Email: riademan@zonnet.nl
Lichting: 55-6
Bericht: graag kontakten met oude maten zelfde lighting

7-11-2003
Naam: Ab Jansen
Email: dial@home.nl
Lichting: 59-1 dpl
Bericht: Voor Piet Baans, nav de foto van 59-1 op het depôt heb ik het idee dat bij de knielenden de 2e van links de onvolprezen Jos Knapen is en in dezelfde rij de 2e van rechts onze vriend Jan Slager. Maar iedereen die het beter weet mag het zeggen. Succes en Moi

3-11-2003
Naam: E.T.Bartelds
Email: e.t.bartelds@worldonline.nl
Lichting: 55-6
Bericht: Min of meer toevallig kom ik op deze site. Een deel ervan heb ik bekeken en ik vind het heel leuk. Ik zou graag in kontakt komen met jongens van lichting 55-6, opgekomen in Apeldoorn, Willem III-kazerne.

2-11-2003
Naam: Gerrit Scholten
Email: gert.anja@hetnet.nl
Lichting: 76-1
Bericht: Zou graag in contact komen met lichtinggenoten. Opleiding in Apeldoorn, daarna 8 mnd Seedorf

1-11-2003
Naam: Mark Rietman
Email: rietmanm@hotmail.com
Lichting: 95-1
Bericht: probeer via verschillende wegen mensen te vinden van mijn lichting. En dat lukt, want hier heb ik ook weer iemand gevonden. Gave diensttijd gehad bij de ROEK en het 3de pel. 103 EskKMar.

31-10-2003
Naam: Ab. Jansen
Email: dial@home.nl
Lichting: 59-1 dpl
Bericht: Piet en Sjaak nogmaals zeer bedankt voor de (mede)organisatie van de reunie op 22-10-03. Ik heb echt genoten en helemaal van het weerzien van oude makkers. Naarmate de dag vorderde wist je je steeds meer voor de geest te halen en te herinneren. Ik kijk al naar de volgende keer uit en hoop dat er dan nog een paar meer zijn uit Schaarsbergen

31-10-2003
Naam: Ab Jansen
Email: dial@home.nl
Lichting: 59-1 dpl
Bericht: Ik wil Fred Klijndijk even bedanken voor de mail dit ik van je kreeg, en zo blijf je aan het bedanken natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik het top vind dat je een dergelijke web-site in elkaar knutseld. Ik kijk geregedl even rond en geniet ervan. Succes

30-10-2003
Naam: Thijs Groeneveld
Email: groeneveld-nieuwkoop@t-online.de
Lichting: 62-1
Bericht: geachte emailredactie, heb 4/5 dagen geleden een bericht in het gastenboek geschreven. Kreeg na het schrijven en versturen een bevestiging, dat het in het gastenboek opgenomen was.Ik kan het niet terugvinden. Wat is er misgegaan. Laatst heb ik een bericht daarom 2x verzonden. Stond er toen ook 2x op.Het staat zo lullig. Wie weet er wat? Bedankt, Thijs

29-10-2003
Naam: Jelke Sanders (Sammy)
Email: jelkesanders@tiscali.nl
Lichting: 68-1
Bericht: bij toeval op deze site verzeild geraakt. Heel leuk om na zo lange tijd op enkele foto's wat bekenden te zien. Zou best willen weten hoe het met ze gaat. Helaas nog geen 68-1ers gezien.

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems