Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


20-3-2003
Naam: Wilko Leenders
Email: w.leenders6@chello.nl
Lichting:
Bericht: Mooie site! Heb als beroeps mar I gediend bij 103 eskkmar. Daarna van 1991 tot 1995 als wmr instructeur bij de SOD Afd II op het OCKMar te Apeldoorn. Ik ga deze site zeker vaker bezoeken. Eens zien of ik er nog ouwe leerlingen tegenkom!

16-3-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Wie o wie weet de naam van de creatieve, ik meen dpl, wmr. die verantwoordelijk was voor de schitterende Astérix en Obelix muurschildering in onze 104 bar in Nunspeet ? Zijn hier nog ergens foto's van ?

12-3-2003
Naam: Gerard Visser
Email: g.a.visser@zonnet.nl
Lichting: 75-1
Bericht: Prachtige informatieve site. Ben dan wel niet dienstplichtig maar beroeps geweest toch vind ik het heel leuk om nog eens wat foto´s te zien van het OCKmar. Zit inmiddels al weer vele jaren bij de politie Amsterdam-Amstelland. Misschien zijn er oude lichtinggenoten die willen reageren.

11-3-2003
Naam: a.w.neisingh(dries)
Email: awnybz@xs4all.nl
Lichting: 62-3
Bericht: Eens marechaussee, altijd marechaussee. In tegenstelling tot Cees N.J. Neisingh heb ik burgercarriere gekozen.

8-3-2003
Naam: Zoef
Email: www.dienstfiets.nl
Lichting: 83-1
Bericht: Tja, nu ik zelf ook mijn schreden op het internet gezet heb met de dienstfietsen ga je automatisch meer snuffelen naar materiaal en ideetjes. Een prima site die uitnodigt om vaker terug te komen. suc6! PS: de bookmark is geplaatst.

5-3-2003
Naam: Michael van der Zee
Email: mzee@planet.nl
Lichting: 95-1
Bericht: Ik kom er niet meer omheen, ik moest wel een bezoek brengen aan deze informatieve site. In de eerste plaats ben ik zelf dienstplichtig geweest, maar ik ben ook nog eens hoofd van het bureau voor marechausse historie (echt waar, het bestaat!). Van harte met je initiatief, en zijn er al jongens van mijn lichting aanwezig?

4-3-2003
Naam: Eelco Hinfelaar
Email: eelco@snooker.nl
Lichting: 78-1
Bericht: Compliment voor de site. Denk nog altijd met plezier terug naar mijn diensttijd! Hopelijk reageren er meer van mijn lichting. Ga zo door en wie weet over een tijdje een reunie in de KWIII voor dat het gesloopt wordt!

3-3-2003
Naam: Ype de Bruin
Email: ypedebruin@yahoo.com.au
Lichting: 54-1
Bericht: Wat een prachtig website. De nieuwe indeling is duidelijk, maar vooral de nieuwe link "muziek binnen de Mar" is onmisbaar. Na vele jaren als jonge trompetter werd de Marechaussee een voortzetting van een fijne hobby. "Well done"....Zullen we nu horen van de velen die muziek maakten tijdens hun Mar. diensttijd, ben beniewd?? Ype de Bruin, Australia

3-3-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Hoi, Ik ben nog steeds op zoek naar oude maatjes van 73-1 en met name het 4e peloton van 104 ! Ook zaten daar luitjes van 73-2,3 en 4. Het kan toch niet zijn dat behalve ik, jullie dit afgesloten hebben ?.....Kom op, geef een berichtje. Gr. Paul (al vanaf 76 bij de politie, eerst RP, thans Noord-Holland Noord)

2-3-2003
Naam: P.J.Staats
Email: peterstaats@veteranen.nl
Lichting: 1947
Bericht: Hallo "Oude Hap"denken jullie aan de reünie op donderdag 24 april in Wezep van de Sumatra groep en opvrijdag 23 mei van de "Boerma-Plazier groep????? Tot ziens op een van de twee of op beiden P.J.Staats

24-2-2003
Naam: Herman.A.Haverkate
Email: photoboy@home.nl
Lichting:
Bericht: Hallo.ik vind jullie website heel mooi.De oude foto's spraken mij ook zeer aan.Ik zelf ben politievoertuigfotograaf. MVG Herman http://groups.msn.com/Hermanzijnfotoalbumenmeer/

23-2-2003
Naam: Marian
Email: mslings@chello.nl
Lichting:
Bericht: Al jaren lang ben ik benieuwd , hoe het met mijn jeugdvriendje is vergaan ! Hij heet Edwin Naujoks en woonde toen in Vlaardingen. Ik zou het hartstikke leuk vinden om eens wat van hem te horen . Ik heb laast gehoord dat hij bij de marechaussee is gaan werken . Vandaar via deze weg .

22-2-2003
Naam: Dick Perfors
Email: da.perfors@wanadoo.nl
Lichting: 46-1
Bericht: 2 Januari 1946 ben ik opgekomen in de Kromhout kazerne te Utrecht. Na diverse testen kwamen we terecht in de Willem III kazerne te Apeldoorn. Wij behoorden tot de mobiele brigade. Na 2 jaar werd ik overgeplaatst naar de brigade Den Haag en tenslotte ben ik terecht gekomen op de sluizen (niet van IJmuiden ) maar van Hansweert. Mijn slapie in de Willem III was Jaap Appel. Ik ben diverse malen in zijn geboortestad Hoorn geweest, heb veel mensen naar hem gevraagd maar niemand die iets wist. Volgens mij had zijn vader een apotheek of drogisterij. Wie kent hem? Ik ben nieuwsgierig.

15-2-2003
Naam: G.Danker 56-3
Email: john_danker@hotmail.com
Lichting: 56-3
Bericht: Hallo ik ben Geert Danker ben 66 jaar en heb als Marechaussee gediend bij de 4-de Divisie. Mijn op komst was 56-3 en ben op 58-3 afgezwaaid. Ben op zoek naar mij maten van toen. Die ik op Reunie's niet kon vinden (Foto's op de site)

15-2-2003
Naam: Ton Jongbloets
Email: tbloets@tiscali.nl
Lichting: 66-3
Bericht: Ik ben toevallig op deze site terecht gekomen, en hij staat al in mijn favorieten. Ik ben van lichting 66-3 en al een hele tijd op zoek naar oude dienstmakkers, maar nog niemand kunnen vinden.Ik hoop dat het via deze site lukt. De opleiding heb ik ook in Apeldoorn gehad,en daarna door naar de parate hap in Nunspeet. Ik heb nog enkele foto's van die tijd en die zal ik op deze site zetten. Hele leuke site, vol met goede en slechte herinneringen, maar de mooie momenten vergeet je nooit meer.

14-2-2003
Naam: Wim Lammers
Email: wlammers@alwaysaccess.nl
Lichting: 66-5
Bericht: Een week geleden heb ik deze mooie site bij toeval ontdekt, meteen al een maatje gevonden (Hans v. Wingerden) Ik heb inmiddels al wat foto's opgestuurd, waarvan Webmaster Fred ook nog eens op fraaie wijze de kwaliteit weet te verbeteren, hulde!! Nu maar wachten op meerdere bekenden van het St.st.verz.Esk. van 101 Marbat ('67-'68)

12-2-2003
Naam: pieter bakker
Email: pieter.bakker@vopak.com
Lichting: 63-5
Bericht: Vanuit Miami Florida, Ma 25 jaar in Zuid Amerika gewerkt te hebben nu in Florida, maar nog steeds in hart en ziel marechaussee LICHTING 63.5 Zijn er nog maten die de site bezoeken ? Zou graag nog kontakt hebben over jullie wel en wee. Na Apeldoorn naar Harderwijk 41 Marcie overgeplaatst en leuke kontakten met mijn kollegas bij Kolonel Arriens op het Div Mar Officier kantoor bij de 4de Div

11-2-2003
Naam: Edwin Oussoren
Email: e.oussoren@quicknet.nl
Lichting: 75-4
Bericht: Ik heb bij geluk deze side gevonden, doet me goed een stukje geschiedenis terug te vinden. Ik ben van li 75-4 en vervolgens 104 maresk. Heb een ontzettende goede tijd gehad bij "Het Wapen". Ik zal in mijn albums zoeken naar foto's en deze plaatsen.

10-2-2003
Naam: Annelies Koot
Email: annelieskoot@yahoo.com
Lichting:
Bericht: Hallo allemaal wil mijn vader verrassen, ben op zoek naar oude maatjes van hem, weet eigenijk alleen dat hij de kist van prinses Wilhelmina heeft begeleidt en op wacht heeft gestaan voot het Loo, zijn naam is Cies Koot. Ben erg benieuwd. Groetjes Annelies Koot

4-2-2003
Naam: Johan Groenewoud
Email: johan.groenewoud@wxs.nl
Lichting: 81-6
Bericht: Ik heb een mooie tijd gehad, eerst op de KW-III, daarna bij 104 Maresk in Nunspeet. Hopelijk zijn er nog oude lichting-genoten die dit lezen en reageren. Raymond Hoeke? Frans van der Tol? Herman Bekkink? Henk Blom? Enz. enz. Hoe zou het met ze zijn?

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems