Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


2-11-2002
Naam: G.C.P.A.Daamen
Email: gcpa.daamen@chello.nl
Lichting: 60-3
Bericht: Dpl. lichting 60-3 18 maanden bij de Drumband gediend een fantastiche tijd. Na de dienstplicht tot 1968 Beroeps Marechaussee in Amsterdam geweest. Leuk deze site.

2-11-2002
Naam: Marco Dächer
Email: klmd@kabelfoon.nl
Lichting: 84-1
Bericht: Ik ben op de site gekomen via Marechaussee Contact ...Goed initiatief en ziet er strak uit! Heb nog wat foto's van mijn lichting 84-1 peleton C en het vervolg op Juliana Kazerne in Den Haag en slot in Harderwijk....zal ze z.s.m.mailen.Misschien is het leuk per lichting een soort email/adresboek op de site te zetten ...zou het best leuk vinden om eens wat oude maten te spreken.Succes met je site !!!

2-11-2002
Naam: Koos Rijnsburger
Email: t.j.rijnsburger@zonnet.nl
Lichting: 63-3
Bericht: Opgekomen in Apeldoorn; parate diensttijd doorgebracht in Harderwijk. Artikel inzake website gelezen in MC. Hardstikke goed. Recent weer in contact gekomen met een 4tal makkers. Hebben reeds onze voormalige kazernes in bezocht. Over het square gelopen; toen stond er bijna de doodstraf op. Veel geleerd en daarvan dankbaar gebruik gemaakt in mijn verdere leven. Zou Harrie v d Molen uit Andijk nog wel eens willen spreken. Lichting 62-5. Ga zo door.

2-11-2002
Naam: Henk Oosting
Email: hjoosting@hetnet.nl
Lichting:
Bericht: En...ook eens een oud instructeur.Van 1963 tot 1966 op de A- en voornamelijk de B-cie. Daarna 104 en veel langer 103 Maresk. 3e pel olv aoo Toering. Vandaar naar de PA-groep 103 Maresk. Zijn er nog bekenden onder de kijkers ?

31-10-2002
Naam: Henk Strootman
Email: h.strootman@aktueel.audax.nl
Lichting: 80-2
Bericht: Leuke site! Helaas zowel in het fotoalbum als in het gastenboek niemand van de lichting 80-II tegengekomen. Waar zitten jullie, jongens? Ben ook zeer benieuwd hoe het is met oud-instructeurs als Buijs, Endepoel, Stoel. Zal proberen binnenkort wat foto’s uit oude doos toe te voegen.

31-10-2002
Naam: Bert Plasmans
Email: L.J.Plasmans@hetnet.nl
Lichting: 77-3
Bericht: prima site,complimenten ik ben van lichting 77-3 en 104 maresk in nunspeet,vorig jaar kwam ik tim de Witte tegen, wie herinnerd zich Tim niet!

29-10-2002
Naam: Tjitte Veldstra
Email: TVeldstra@hotmail.com
Lichting:
Bericht: Leuke site. Als ex beroeps staat er niet zo veel herkenbaars op. Tenzij je net als ik na de wachtperiode naar de Parate hap gegaan bent. Na de opleiding, 81/1, en de wacht, geheel 1982, werd ik , jan. '83 geplaatst bij 103 maresk in Nunspeet, 4e peloton 0w Nico de Bruin. Later in dat jaar werd alles wat KMar was naar Wezep verhuisd. Ik kan zeggen dat het werk bij de parate onderdelen mij altijd zeer goed bevallen was. Vooral de schietseries, in bijna 4 jaar heb ik er diverse meegemaakt, bevielen mij zeer goed. In 1987 heb ik het Wapen verlaten en ben, zoals velen gaan werken bij de politie. Momenteel werkzaam bij de regiopolitie Fryslân.

26-10-2002
Naam: Hans Haverkamp
Email: j.j.haverkamp@hccnet.nl
Lichting:
Bericht: Deze webside via dienstmakkers.nl ontdekt. Ben van lichting 78-6 en heb een leuke maar ook zware tijd gehad op het SOD. Na de opleiding naar 11 Maresk in Schaarsbergen gegaan als Chauffeur-Radiotelefonist. Ookd daar een leuke tijd gehad. Na mijn afzwaaien ben ik verder gegaan bij de Douane waar ik al werkzaam was toen ik op moest voor mijn nummer. In 1989 ben ik over gegaan naar de Belastingdienst. Waar ik nu nog steeds werk. Ik woon in Tilburg ben getrouwd en heb twee dochters.

19-10-2002
Naam: Marc Bijl
Email: info@mrmax.nl
Lichting: 93-5
Bericht: Mooie site. Zelf van lichting 93-5 103 EskKMar te Wezep. Laatste lichting groene pak. Nog steeds op zoek naar oude maatjes.

17-10-2002
Naam: Michel van Grinsven
Email: michel@van-grinsven.nl
Lichting:
Bericht: als verzamelaar van hoofddeksels ben ik op zoek naar de helmplaat voor de helm Marechaussee 1844, om deze compleet te kunnen maken. Wie kan mij hier aan helpen.

15-10-2002
Naam: Thijs Groeneveld
Email: groeneveld-nieuwkoop@t-online.de
Lichting: 62-1
Bericht: Heb voor de eerste keer de jaarlijkse reunie op 11 oktober bezocht.En compliment voor de organisatie. Er steekt een hoop werk achter. Ben van de dpl.Li 62-1. Was met Anton Velner daar.Helaas nog slechts 1 man van de beste lichting aller tijden getroffen. Gerrit Haverkamp. Waar is de rest gebleven van de reunie op 30.11.1993 in de KWIII-het Depot, 30 jaar na afzwaaien? De jongens van het 101Marbat Nunspeet, B-Cie, 3e peloton.Allen van de lijst van "de dichter van 62-1" (Jan Krikke uit Enkhuizen)Tamme, AbbinK, Hoogvorst, de Schewe, Vroegop JP, Gerding, Van Lohuizen enzovoorts.Volgend jaar dan maar??!! Groeten uit Havixbeck, Duitsland

13-10-2002
Naam: Henk Boom
Email: boom.elst@freeler.nl
Lichting: 54-2
Bericht: Ik ben van de lichting 54-2 en zou nog best wel eens iets van mijn oud-dienstmakkers willen horen.

13-10-2002
Naam: Ferry Limburg
Email: fertiny@hotmail.com
Lichting: 55-5
Bericht: Vrijdag j.l. op de reunie in Bronbeek Arnhem geweest.Was, zoals altijd, weer groots georganiseerd met een heerlijke nasimaaltijd. Het is echter jammer dat er niet meer collega,s van 55-5 komen. Ook mis ik steeds weer de instructeurs van de opleiding, zoals wmr.s Kraaykamp, Peters, Versluys, Kleen, owmrs Gille, Kloet, v/d Hauw,Boeve enz.Misschien zijn velen van hen reeds overleden. Zelf heb ik na mijn diensttijd nog 27 jaar bij de pol.Amsterdam gewerkt, maar de beste herinneringen heb ik aan mijn diensttijd. (Motorrijder en drumband)Op de reunie kreeg ik de tip van deze website. In een woord:GEWELDIG.

4-10-2002
Naam: Willem van de Belt
Email: fam.vandebelt@hccnet.nl
Lichting: 81-5
Bericht: toppertje staat nu in mijn favorieten Ben van 81-5, later 11 Maresk Ferrie, Post, Böhmer, Van Letten van Rossum, Faber, Stoel, Oele (uit Best), Ko Schilder, zijn voor mij bekende namen Ik werk momenteel als sergeant bij het Marinebeveiligingskorps in Den Helder. Heb dit te danken aan mijn referentie bij KMar. Mijn "roeping" is dus in stand gebleven Leuk om de koppen weer eens bij elkaar te steken in de vorm van een reünie Groetjes Willem (cq "rotje")

28-9-2002
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Een gave site, complimenten ! Zelf van lichting 73-1, 104 Maresk te Nunspeet, ben ik nog steeds op zoek naar ouwe maatjes !

28-9-2002
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: 'Sluiting Koning Willem III in 2006'... dit lezend denk je 'het zal toch niet als een nachtkaars uit gaan ?'. De plek waar alles begon.... Tevens een plek waar zelfs e.e.a. in de Bezettingsjaren gebeurd is ! Ik hoop dat wij allemaal nog éénmaal met z'n allen daar bij elkaar kunnen komen !

24-9-2002
Naam: Martijn Holstege
Email:
Lichting: 92-4
Bericht: Leuke site ga ik regelmatig bezoeken. Ik ben zelf van lichting 92-4. Nu werkzaam als politieagent, maar de voor de KMar blijft er altijd ergens een plekkie behouden....

22-9-2002
Naam: Hans Buttolo
Email: buttolo@tiscali.nl
Lichting: 67-5
Bericht: Juist door Cees Kempkens geïnformeerd over deze site lichting 67-5. Foto's gezien-tof. Heb zelf ook nog enkele foto's van toen. Lijkt me leuk de maten van toen nog eens te ontmoeten. Cees Kempkens zie ik vaker, daar ons contact sinds nog steeds levendig is. Jos Lamers reeds geruime tijd geleden gezien. Limbo Jos, en zijn maatje Hein uit Roermond. Mooie tijd toch. Een reunie lijkt me leuk. groetjes van een Marechausse II 67-5. Hans. Buttolo

19-9-2002
Naam: Cees Kempkens
Email: Ceeskempkens@zonnet.nl
Lichting: 67-5
Bericht: Ik heb de site gevonden via Peter de Groot, die mij er op attent maakte. Het bekende blauw kwam je tegemoet en de nostalgie deed z'n werk, fantastisch. Mooi om zo weer contact te hebben met je maten en de rest van de club. Ik ben/was van 67-5 en gelegerd in Schaarsbergen. Mooie tijd gehad en ik zou al mijn wapenbroeders wel weer eens een keertje willen horen of zien. Voor de sterke verhalen en zo. Heel leuk en ga door met deze mooie site. Groeten, Cees Kempkens.

13-9-2002
Naam: Roland
Email: welcome.to/marechaussee
Lichting:
Bericht: Hoe was de reunie vandaag, vrijdag de 13e? Tot ziens en het boek VS 19-55 ligt gereed!

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems