Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


30-4-2003
Naam: Benie Eijkhout
Email: Eijkhoutb@cs.com
Lichting: 89-5
Bericht: Door toeval ben ik op deze site gekomen. Leuke site ga door! Zelf ben ik van lichting 89-5. Na de KWIII ben ik bij 11 Eskkmar geplaats. En na mijn overstap naar de KL werd ik als Landmachter bij 103 Eskkmar geplaatst. Succes met de pagina

29-4-2003
Naam: Ton
Email: ton@a-g.nu
Lichting:
Bericht: Ik zou graag willen weten, wat oud marechausseers van het idee vinden om een reserve-marechaussee in te stellen? Zouden er ook "oud" marechausseers zijn die hier bij zouden willen. Een vergelijk met "vrijwillige politie"? Taken:(politie)diensten draaien als opvulling van piekbelasting en bij calamiteiten, controlles, grote oefeningen, bijstand politie etc.. Graag je reactie op deze site en/of op reservekmar@a-g.nu

29-4-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Een soort reserve Mareachaussee...Tja, dat is weer iets geheel nieuws. Eigenlijk nog niet eens zo'n gek idee, lijkt mij, voor de iets jongeren onder ons ! Iets anders, 'ons politiebureau' Castricum, district Noord-Kennmerland Zuid, Regio noord-Holland noord beleeft komende zaterdag 3 mei a.s. haar allereerste 'Open Dag' met tal van infostands en demonstraties, o.a. een heli van de Politie Luchtvaart Dienst van de KLPD (onder voorbehoud) !

28-4-2003
Naam: Mona Dijkxhoorn
Email: dijkx@xs4all.nl
Lichting:
Bericht: Ikzelf heb niet in dienst gezeten, maar mijn opa wel. Hij heeft bij de Oranje Kazerne gezeten. Eigenlijk vraag ik me af of er nog oude dienstmaten zijn die hem nog kennen of nog verhalen van hem weten. Mijn opa was Frans Dijkxhoorn, zijn bijnaam was Dalles en soms ook gummieneus (vraag me niet waarom). Mijn op is helaas op jonge leeftijd (56) overleden en ik heb hem maar 5 jaar gekend. Misschien is er helemaal niemand die wat weet, dan heb ik pech. Maar indien er iemand is die zich mijn opa nog kan herinneren dan zou ik graag een e-mail ontvangen.

26-4-2003
Naam: Jan Samuels
Email: sammie@wxs.nl
Lichting: 69-6
Bericht: Leuke site, ben via de politie op deze site gewezen. Ik was beroeps en corveevrij vanwege het tamboerkorps (vrijdag oefenen). Ik zou graag wat ouwe maten via deze site ontmoeten. Wie weet. ik ga jullie nog wat foto's sturen want onze lichting werd kampioen militair parkoer dat jaar. Was een mooie tijd. Wie kent moeke Maas nog?

22-4-2003
Naam: Jan Egas
Email: J.Egas@GSB.net
Lichting: 62-3
Bericht: Beste Leo Goossens. Ik kwam je naam tegen op deze site. Tijdens de basisopleiding was ik je slapie, twee strobalen en een schot er tussen. Ik denk me te kunnen herinneren dat ook jij en Harmsen, die op een van je foto's staat, "primo's" waren terwijl dat eigenlijk niet kon, vanwege een prik van een week er voor. In jan. 1963 ben ik in Nunspeet terrechtgekomen C 101 Marbat. Een tijd om altijd op terug te kijken. Veel onderweg geweest o.a. La Courtine. Geweldig idee deze site met dank aan de initiatief nemers.

19-4-2003
Naam: Gerard Habers
Email: ejjhabers@wanadoo.nl
Lichting: 75-4
Bericht: Beste allemaal. Hier nog iemand die met wemoed terugkijkt op een prachtige tijd als dienstplichtig Marechaussee. 104 Maresk 1e pel.. Ook ik zou een reunie het einde vinden. Dit is waarschijnlijk eenvoudiger gezegd dan gedaan. Een andere manier om oude maten te ontmoeten is lid worden van Stichting Marechaussee Contact en vervolgens de jaarlijkse reunie bezoeken. Helaas zijn daar nog weinig jongens van lichtingen uit de jaren 70 aanwezig. Hierbij een oproep aan allen. Kom naar de jaarlijkse reunie van SMC en wellicht kan van daaruit een reunie van met name 104 Maresk worden georganiseerd. Groet en fijne Paasdagen. Gerard Habers

18-4-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Vandaag bij schitterend weer, met Fred, een laatste bezoek gebracht aan de vml. Gen. Winkelman Kazerne, wat een boel herinneringen terug bracht. Echter....helaas is gebouw 74, het home van 103 en 104 ten prooi gevallen aan de slopershamer. En dat te zien deed toch wel even pijn !

14-4-2003
Naam: Peter Staats
Email: peterstaats@veteranen.nl
Lichting: 1947
Bericht: Het is een tijd geleden dat ik wat heb laten horen en ik ben benieuwd of er nog oude bekenden zijn van mijn tijd. Op 24 april 2003 is er wwer een reunie van de sumatra hap in Wesep.komen de oudejes allemaal????? Groetn Peter(Piet)

12-4-2003
Naam: Erik Breedijk
Email: widedike@wanadoo.nl
Lichting: n.v.t.
Bericht: Ik heb een rondrit georganiseerd voor de leger Triumph 3TA's die zoals bekend ook in gebruik zijn geweest bij de marechaussee.De rit wordt op 4 mei a.s. gehouden en voor meer informatie kun je terecht op http://get-me.to/Triumph3TA

11-4-2003
Naam: Martijn van de Kerkhof
Email: N.V.T.
Lichting: N.V.T.
Bericht: Ik ben wmr in actieve dienst. Ik kwam per toeval op deze site en heb wat rondgeneust. Ik wil alleen zeggen dat ik het een leuke site vind.

11-4-2003
Naam: Simon Postma
Email: siem.p@wanadoo.nl
Lichting: 91-4
Bericht: Bij toeval kwam ik op deze site. Bracht veel oude herinneringen boven en het was even als de dag van gisteren. Jammer alleen dat er geen foto's zijn uit 1991.

9-4-2003
Naam: Henk Tiemens
Email: htiemens@planet.nl
Lichting: 73-6
Bericht: Even een kleine reactie op de oproep van Paul Patist van 3 maart: "wie maakte de muurschildering" in de bar van 104. Zelf was ik een dpl. Mar. die gediend heeft bij 104, 3e peloton. Deze schildering is later gekopieerd naar de bar in de kelder, eind 1974. Eén van de schilders was toen dpl. Mar. Jan Smelt ?? ( als ik het me goed herinner). Helaas beschik niet over een foto. Succes met je speurwerk. Groet Henk Tiemens lichting 73-6

3-4-2003
Naam: NCRV
Email: jasper.oosterhoff@ncrv.nl
Lichting:
Bericht: Hallo, voor een nieuw tv-programma is de NCRV op zoek naar mensen met een speciale, ontroerende en/of gelukkige herinnering aan een bepaald lied. Heeft u een persoonlijk verhaal bij een muziekstuk, laat het ons dan weten via: www.ncrv.nl/brokindekeel Bedankt!

30-3-2003
Naam: Jan van der Zijden
Email: j.vanderzijden@wanadoo.nl
Lichting: 71-2
Bericht: Na opleiding op het OC geplaatst in Nunspeet bij 104 Maresk, 4e peloton o.l.v. owmr Karel Schrikenberg. Wmr.I van Varik en dpl.wmr Herbers waren de andere kaderleden. Als beroepsmar. was o.a. toegevoegd mar.I Willem Visser. Fijne tijd in een mooie streek. Ben het met Paul Patist eens dat het een goed idee zou zijn om voor de de KW III wordt afgebroken er eerst nog een grote afscheidsreunie te organiseren. Strak plan. Zou het leuk vinden om nog eens wat van andere maten uit die tijd te horen. Dus.....

29-3-2003
Naam: Willem Verschoor
Email: verschoorw@hotmail.com
Lichting: 72-3
Bericht: Hartstikke leuk om een foto aan te treffen van bijna 30 jaar geleden waar jezelf op staat ,alle herrinneringen komen terug uit die tijd ,het is alsof je weer je oude warme jas aantrekt die je na de zomer weer uit de kast haalt .fijn om te weten dat er nog maten zijn die hetzelfde hebben meegemaakt.Ik ben ze op het sppor via jullie site . Willem Verschoor

28-3-2003
Naam: dick perfors
Email: daperfors@mac.com
Lichting: 46-I
Bericht: Ik sta al ingeschreven m``r ik heb een hele mooie foto en ik zie geen kans om hem te scannen. het lukt maar niet. weet U raad? dap.

22-3-2003
Naam: Martin Aalbers
Email: p.aalbers@home.nl
Lichting: 67-3
Bericht: Dat is even teruggaan in de tijd!!! De herinneringen komen bij het bekijken van de foto's weer boven en ik heb zelf het album ook maar weer eens gepakt. De site kan met een aantal foto's worden vergroot. De foto van Jos Laemers 67-5 is gemaakt in de bar van 11Maresk in Schaarsbergen, is van mijn hand en de ontbrekende namen zijn resp. van Appie Bergefurt en Rinie Aarts. Het kontakt is gelegd. Waar blijven jullie 67-3ers???

20-3-2003
Naam: Wilko Leenders
Email: w.leenders6@chello.nl
Lichting:
Bericht: Mooie site! Heb als beroeps mar I gediend bij 103 eskkmar. Daarna van 1991 tot 1995 als wmr instructeur bij de SOD Afd II op het OCKMar te Apeldoorn. Ik ga deze site zeker vaker bezoeken. Eens zien of ik er nog ouwe leerlingen tegenkom!

16-3-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Wie o wie weet de naam van de creatieve, ik meen dpl, wmr. die verantwoordelijk was voor de schitterende Astérix en Obelix muurschildering in onze 104 bar in Nunspeet ? Zijn hier nog ergens foto's van ?

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems