Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


2-8-2003
Naam: Jan de Jager
Email: d.jager@hccnet.nl
Lichting: 72-4
Bericht: Leuke site. N.a.v. de vraag van Paul Patist van 16 maart 2003 over de muurschildering in de bar van 104. Die schildering is gemaakt door iemand van mijn lichting. Hij is later wachtmeester geworden. Ik weet zijn naam niet meer, maar misschien helpt deze informatie je wat verder bij je zoektocht.

2-8-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Jan, dus het was er eentje van jouw lichting ! Ik meende mij al te herinnneren dat het een vml. kaderlid (dpl) was. Gr. Paul

1-8-2003
Naam: Gijs van Klinken
Email: gijs.master@12move.nl
Lichting: 95-1
Bericht: Leuk om weer eens foto's te zien van mijn diensttijd. Ik zag geen bekenden maar herkende wel het materieel. Ik heb nog steeds veel contact met mijn maten voor het leven Karl v/d Wal en Laurens Dieteren (ook 95-1 ; 103 esKMAR te Wezep) We hebben heel wat avonturen beleefd op die stink MotoGuzzi!! Als iemand van die lichting dit leest.... mail ff.

29-7-2003
Naam: Peter Coomans
Email: p.coomans@chello.nl
Lichting: 78-2
Bericht: Mooie site. Leuke herinneringen. Na mijn opleiding 78-2 naar 103 Maresk 2e pel. GWK te Nunspeet. Met z'n allen naar Vogelsang incl de A.o.o. Velmans

25-7-2003
Naam: M. Tattersall
Email: tattersall@home.nl
Lichting: 81-2
Bericht: Naar aanleiding van de mail van Ray(mond) Rooijakkers die bij mij heeft gediend als monteur verbindingen wil ik toch nog kwijt, dat ik het zeer bijzonder vind, dat langs deze weg/site zoveel (dpl) marechaussees elkaar weer weten te vinden! Ook ik als beroepsonderofficier heb hele goede ervaringen met de dienstplichtige marechaussees gehad. Men moet ook niet de groep, waaronder de zeer gewaardeerde mar 3 Rooijakkers, landmachtcollegae vergeten, die gemixed werkzaam waren in zowel het stafpeloton alsmede de bataljonsstaf van 101 Marbat (Batkmar). Zij waren inderdaad de drijfveer waarop de pelotons konden varen en bouwen: koks, administrateurs, chauffeurs, monteurs en bevo-personeel. Persoonlijk vind ik het een GROOT gemis, dat er geen dpln meer zijn! Voor de site ben ik dan ook Dhr. Fred Klijndijk dankbaar - en ik denk namens velen - dat hij deze site onderhoud, en dat allemaal hobby-matig!! M. Tattersall, aoo der KMAR

25-7-2003
Naam: Ruud Schokker
Email: schokker59@zonnet.nl
Lichting: 79-1
Bericht: Vroeger toen ik in Alkmaar woonde,Roelantstraat 21 periode 1968-1969,kwamen bij onze buren altijd motorrijders van KMar.lunchen. Als jochie van 9 stond ik altijd bij de motoren en soms Jeeps ademloos te kijken. Ik weet nog dat ik die nestels zo mooi vond!Alleen zal ik ze toen wel een touwtje genoemd hebben! Het KMar bloed begon toen te stromen en is nooit meer gestopt.De Mar. of wmr. destijds was mijn buurman en heet Duits. Wie kan mij iets vertellen over deze Mar.of Wmr.Duits van de rijschool der KMar?

24-7-2003
Naam: Nico van Eijk
Email: eijk67@zonnet.nl
Lichting: 76-5
Bericht: Hardstikke leuk deze site! Mijn naam is Nico van Eijk uit Hellevoetsluis Ik ben van lichting 76-5, zoek contact met heren uit deze (beste) lichting. Parate tijd in Duitsland geweest, in Langemansshof, zoek zeker contact met diegene die daar gediend hebben. Ik zie uit naar antwoord!

22-7-2003
Naam: R. Rooyakkers
Email: rrooy@xs4all.nl
Lichting: 90-5
Bericht: Allereerst mijn complimenten aan dhr. F. Klijndijk voor deze fantastische website. Met veel plezier kijk ik terug naar mijn dienstplichtige tijd bij "het Wapen" in 1990-1991. Ik heb bij het 104 eskKmar gediend in de Willem de Zwijger kaz. in Wezep. Mijn wachtmeester was wmr1 M. Tattersall en de esk cmdt was kap. Neuteboom die naar ik begrepen heb niet meer werkzaam is bij de Kmar.

19-7-2003
Naam: Tjitte Veldstra
Email: T.Veldstra@chello.nl
Lichting: 81-1 ber.
Bericht: Regelmatig kijk ik op deze pagina en merk elke keer tot mijn stomme verbazing dat er maar zo weinig bekenden een bericht achter laten in het gasten boek. Tot nu toe zijn er maar een paar die ik daadwerkelijk/zijdelings heb meegemaakt in die vier jaar dat ik bij 103 heb gediend.

18-7-2003
Naam: Peter Staats
Email: peterstaats@veteranen.nl
Lichting:
Bericht: Hierbij wil ik het nog eens proberen of er nog "oude hap" mensen zijn die tussen 1947 en 1950 in Indië gediend hebben en speciaal op Zuid sumatra.Tot op heden is het aanbod erg klein.Misschien nu succes????Peter

16-7-2003
Naam: w.schinkelshoek
Email: w.schinkelshoek@wxs.nl
Lichting: 78-2
Bericht: Mooie website,het zien van de foto's geeft inderdaad een nostalgisch gevoel. Als dpl mar ben ik via apeldoorn naar gouda en harderwijk ( heel kort ) gegaan. In apeldoorn voetbeentjes gebroken tijdens de stormbaan. Wekenlang in het gips gezeten. Bijzondere herinnering bewaar ik aan wmr Stoel.

16-7-2003
Naam: paul van ool
Email: pauljjm@hotmail.com
Lichting: 84-3
Bericht: Bij toeval deze site ontdekt. Fantastisch! Jammer genoeg niks van lichting 84-3 te zien. Heb fantastische tijd gehad, ondanks het vele afzien tijdens de opleiding. Wie kan hem ooit vergeten: opperwachtmeester Piet vd. Jagt, geweldige kerel! Heb er veel geleerd! Graag zou ik met mijn maten van vroeger in kontakt komen die samen met mij de zware beproevingen tijdens de opleiding hebben moeten doorstaan, maar ook van mijn tijd op de Oranjekazerne te Schaarsbergen. Ben er nog altijd trots op dat ik bij de elite van he nederlandse leger gediend heb!

14-7-2003
Naam: Bart van Es
Email: bart.van-es@klm.com
Lichting: 70-6
Bericht: Ben op zoek naar dpl. Marechaussees die met mij in Seedorf bij 41 Maresk dienden in 71-72. Nu Seedorf waarschijnlijk gesloten wordt, is een reunie aldaar eigenlijk een must! Wie kent ze ?

14-7-2003
Naam: Paul Patist
Email: patist@wanadoo.nl
Lichting: 73-1
Bericht: Nog steeds ben ik op zoek naar maten van 73-1. Inmiddels ben ik in contact met ééntje, die net als ik bij 104 gediend heeft. Ik vraag mij af waar al die anderen toch gebleven zijn....

14-7-2003
Naam: Webmaster
Email: info@marechausseenostalgie.nl
Lichting:
Bericht: Bart van Es, zou je even je (goede) email adres willen doorgeven?

11-7-2003
Naam: Sidney van der Moot
Email: svdmoot@xs4all.nl
Lichting: 91-3
Bericht: Ik zat tot mei 1992 bij het 103 Eskadron als Mar II in Wezep. Verderop in het gastenboek staat Flens. Die zat bij mij in het peleton. Weet ie waarschijnlijk niet eens meer. Ik heb een gave tijd gehad. Vooral de Schietseries in Bergen Hohne is leuk om aan terug te denken.

10-7-2003
Naam: Willem Verschoor
Email: verschoorw@hotmail.com
Lichting: 72-3
Bericht: Ik heb in 1973 de 4daagse van Nijmegen als dpl Marechaussee meegelopen. Nu 30 jaar later gaat mijn zoon ook de 4daagse lopen. Ik vraag mij nu af, zijn er nog oude maten die nog foto's hebben van dit feestelijke gebeuren. Ik denk aan li.73-1 en/of 73-2. Ik zou er blij mee zijn. Willem Verschoor 72-3

8-7-2003
Naam: A.A(Ton)van der Heijden
Email: maroth@wanadoo.nl
Lichting: 58-10
Bericht: Beroepslichting 58-10 . Waar zijn ze gebleven; Ferwerda, Plantagie, De Bruijn, Gerritjans, Klerks, Maas, Nijland, Nagelhout, Prickartz, Snippert, Adriaanse, Brakman, Duvelot, De Boer, Bastiaansen, Horsten, Eilander, Franckena, Gijsbertse en Koopman. Zes beroepsjaren, ik had ze niet graag gemist. Herinner me de tijd of het gisteren gebeurde. Mooie site en de KWIII moet gewoon blijven.

6-7-2003
Naam: Herman Klaassen
Email: herman.klaassen@12move.nl
Lichting: 59-3
Bericht: Een hele mooie website, ik heb jammer genoeg geen bekenden gezien waar ik mee in dienst ben geweest, ik ben op de kaderschool geweest t/m 1960, daarna naar 101 Marbat te Nunspeet, ben momenteel Vice voorzitter Thuisfrontcomité KMar, wij hebben ook een eigen website, www.tfckmar.org

2-7-2003
Naam: Gerard(Piet) Daamen
Email: gcpa.daamenchello.nl
Lichting: 60-3
Bericht: Leuke site. Ben als dpl op gekomen. Na de opleiding naar de drumband gegaan. De foto op de site uit Alkmaar. Is volgens mij gemaakt op een vrijdag tijdens de kaasmarkt. in 1961. Na de dpl tijd ben ik beroeps geworden en gewerkt tot eind "68 in Amsterdam Daarna bij de politie in Zaanstad.

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne 2008 - 2020
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems