Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


12-11-2002
Naam: P.J.Staats
Email: peterstaats@.nl
Lichting:
Bericht: Wie kan mij helpen aan een donkerblauwe Marechaussee baret van de maat 59. Heb van alles geprobeerd, zonder succes?????

11-11-2002
Naam: Martijn de Bood
Email: m.de.bood@quicknet.nl
Lichting: 88-1
Bericht: Hallo, Op 04 januari 1988 ben ik opgekomen voor de dienstplicht bij de KMar, lichting 88-1 dus. Van deze lichting heb ik nog niets gezien op de site, ik heb wel diverse foto's van deze tijd. In mijn peloton zaten in ieder geval Jaap Alberts, Jan Wildeboer en John Schotvanger. Ook de naam Jan Vos meen ik me te herinneren, maar dat weet ik niet zeker. Overigens heeft die de 1e zes weken niet volgemaakt bij ons. Verder was er nog een jongen die "Bourgondie" of zoiets van zijn achternaam heette, maar ook daar ben ik niet zeker van. Een van de wachtmeesters (instructeurs in de eerste 6 weken voor de uitreiking van de blauwe baret) was Wmr Dunnewind, naar ik meen. In ieder geval een hele mooi en leuke site, ik hoop dat er snel "bekenden" van toen op staan.... Met vriendelijke groet, Martijn de Bood Lichting 88-1, klas D (dacht ik)

11-11-2002
Naam: Piet Sjonger
Email: psjonger@hotmail.com
Lichting: 74-2
Bericht: Ben zelf van 74-2. Ik heb nog wel foto's van die tijd, liefhebbers?

11-11-2002
Naam: Ruud Korzelius
Email: ruudkorz@quicknet.nl
Lichting: 69-5
Bericht: Ben op deze site geattendeerd door een collega op het landelijke politienet. Zal ook wel een oude maat zijn. Ik ben zelf van 69-5. Eerst 5 maanden op de Willem III (waaronder 4 maanden als tamboer in het trompetterkorps, vrijgesteld van alle corvee,ja,ja)en daarna nog 13 maanden bij 11 mar esk oftewel het reizende circus in Schaarsbergen. Ik heb nog een goedgevuld fotoalbum van beide kazernes en een namenlijst van alle oude stompen die tegelijk met mij in maart 71 vanuit de Oranjekazerne zijn afgezwaaid. Als er interesse voor is hoor ik het wel. Prima site. Doet mijn oude marechaussee hart goed.

11-11-2002
Naam: Martin Oortwijn
Email: moortwijn@fancom.com
Lichting: 89-5
Bericht: In het blad Marechausse Contact (aangedragen door mijn schoonvader, zelf Marechaussee officier b.d.) las ik een artikel over deze site. Dit is een erg leuk initiatief, want ook bij mij is het 'MP-gevoel' blijven branden van binnen...Ik ben van de lichting ROEK 89-5 en denk regelmatig terug aan deze goede oude tijd. Helaas nog geen foto's aangetroffen van onze lichting, maar gezien de klaarblijkelijke belangstelling gaat dit vast gebeuren. Ik zal het zeker blijven volgen via mijn "favorietenbutton" m.v.g. wmr. Oortwijn

10-11-2002
Naam: Dries H. Kamperman
Email: dh.kamperman@zonnet.nl
Lichting: 72-2
Bericht: Fred, bedankt voor de bladzijde uit "Ons Wapen" met daarin de bevordering tot dpl wmr tit! Prachtige site. Ondertussen al mailtje ontvangen van Charles Tsang. Hoop nog meer namen tegen te komen. Ga zo door!

10-11-2002
Naam: Frank Ruis
Email: frank@delftweb.com
Lichting: 88-5
Bericht: Heel leuk om alles weer eens te zien. Ik mis foto's van 88-5. Als ze er nog zijn zou ik ze graag zien. Super site ga zo door.

9-11-2002
Naam: Ray Waaijer
Email: boldy1940@hotmail.com
Lichting:
Bericht: Geachte heer Klijndijk, ik wil U hartelijk bedanken voor de mooie spulletjes die U heeft opgezonden en wens U veel geluk met Uw website. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Ray waaijer

8-11-2002
Naam: Ferry Limburg
Email: fertiny@hotmail.com
Lichting: 55-5
Bericht: Op de fotosite 1930-1950 staat een foto van het bezoek van HKH Beatrix aan de Willem III kazerne. Wie kan mij vertellen wie op die foto de trompetter van de wacht was?

7-11-2002
Naam: André de Vries
Email: adevries@gelmidpol.nl
Lichting: 65-5
Bericht: Via het blad marechaussecontact las ik over dit leuke iniatief. Zelf ben ik van de lichting 65-5. (opleiding Russisch in Harderwijk). Ik ben benieuwd of er nog "russen" van 65-5 reageren. Momenteel ben ik plv. korpschef van de politie Gelderland-Midden.

6-11-2002
Naam: Hans de Boo
Email: heb ik niet
Lichting: 68-2
Bericht: Via Mar.Contact bij de site gekomen. Hardstikke leuk. Ben zelf van 68-2, eerst dpl en toen naar de beroeps. Later, zoals velen, naar de politie en nog steeds in Amsterdam-Amstelland, Bur. Rech.Binnenstad. Prachtig initiatief, deze site. Ik zal zelf ook eens in de schoenendoos duiken om naar foto's te speuren. Groeten!

6-11-2002
Naam: Vincent van Kampen
Email: kampen125@zonnet.nl
Lichting: 89-5
Bericht: Eindelijk eens oude herinneringen ophalen met deze mooie site! Ik ben van lichting 89-5 en heb de afgelopen jaren maar een paar oude maten gezien en gesproken. Heb erg veel foto's en zal ze mailen. Kan iemand mij inlichtingen geven over mijn toenmalige wmrI Judith Zingstra? Voor het laatst gesproken toen ze op Aruba zat, alleen zij wilde de Struik blikken toegestuurd hebben die wij nooit meer wilden eten!!! Ook ben ik benieuwd naar Opper Jan de Lange. Succes met de site en keep up the good work! Groeten en tot gauw marII Vincent van Kampen.

5-11-2002
Naam: wim den Daas
Email: w.daas@wxs.nl
Lichting: 61-3
Bericht: Leuk om via dit medium weer het e.e.a. te lezen over de diensttijd. Zelf ben ik van de lichting 61-3 en kijk nog steeds terug op een plezierige en leerzame tijd met vele hoogtepunten met detachering in Bourges en het mannenkoor. Veel sukses met de prima site.

5-11-2002
Naam: Ben Ortsen
Email: benortsen@hotmail.com
Lichting:
Bericht: Niets herinner ik mij zo goed als de prettige periode 78-81 toen ik instructeur was bij de SOD! Ik was o.a. een koppel met Piet van der Jagt! (Wie kent hem niet?) Met 79-5 E (stelletje boeven) in 1992 een reunie gehad (stelletje zeer goed terecht gekomen mannen!) Kijk uit naar meer op deze geweldige site. Gegroet.

5-11-2002
Naam: Cees Lindenberg
Email: c.lindenberg@chello.nl
Lichting: 82-6
Bericht: Hallo, Ik ben van de lichting 82-6 en wordt tot mijn plezier nog dagelijks "geplaagd" met het feit dat ik een KMAR achtergrond heb. Erg leuk initiatief deze site. Zal 'm doorgeven aan zoveel mogelijk voormalige makkers!

4-11-2002
Naam: Teus Langerak
Email: teuslangerak@zonnet.nl
Lichting: 60-2
Bericht: Herinneringen komen boven bij het bekijken van deze site. Heel goed initiatief! Ben zelf van li 60-2 B-cie 101 Marbat (Apeldoorn-Nunspeet-Hohne-Deblinghausen-Bourges (vaste kampstaf) Herinner mij collega's Kes Kuipers, Dik Zwaan, Jochems, Martin Housart, Kalisvaart, en (van verm. andere li) Nico Steenkamer, Jan Baas (monteur, Bentink. Kader: kapt. Bouman, aoo "Toontje Gas", (o)wmr Radstake, van Dijk en Kaput, alsmede mijn laatste det.cdt. B.J. Hijna. Prachtige tijd! Met een "vin blanc avec citron" in de PTT-bar bij Quilaine in Bourges.

4-11-2002
Naam: Jan van den Berg
Email: capellebeheer@hetnet.nl
Lichting: 58-5
Bericht: Ik ben Jan van den Berg lichting 58-5. In Apeldoorn 8 maanden opleiding gehad toen naar Nunspeet, vandaar uit veel gereden naar Duitsland Belgie Frankrijk en in eigen land. Ik heb nog div. foto's van die tijd gaarne hoor ik wat van mijn lotgenoten van die tijd. Hopenlijk op spoedig antwoord. Groetend, Jan van den Berg lichting 58-5

4-11-2002
Naam: Piet Staats
Email: peterstaats@veteranen.nl
Lichting:
Bericht: Ik ben blij dat ik deze site tegen ben gekomen ook via SMC van deze maand.Ik heb het gastenboek door gebladerd en gemerkt dat de "OUDE HAP" van de jaren einde '40 en begin '50 er weinig gereageerd wordt. Hopelijk kom ik er nog eens een paar tegen. Ik heb gediend van eind 1946 tot half 1950 waarvan de grootste tijd in Indië bij 3 MPIII in en in de omgeving van Palembang. Groetjes P.J.Staats.

4-11-2002
Naam: Bert Maas
Email: s.s.d.maas@freeler.nl
Lichting: 78-6
Bericht: Zaterdag 2 november jl. heb ik de reunie van peloton D van lichting 78-6 bijgewoond. het was een groot succes!! Van het kader was oud-wachtmeester A. Last van de partij. Paul Folgers en Jan de Jong hebben de organisatie op zich genomen. Niets dan lof daarvoor! Ik las dat meer oud-marechaussees met plannen in die richting rond lopen. Wacht niet af, maar begin met organiseren. Paul en Jan kunnen vast bruikbare tips geven. Hun (email)adres is via mij te krijgen. Succes!

4-11-2002
Naam: C.N.J. Neisingh
Email: c.neisingh@wxs.nl
Lichting:
Bericht: Als commandant der Koninklijke Marechaussee moet ik deze site ook bezoeken (nee: inspecteren). Veel complimenten voor dit prima initiatief. Groeten van een ex-dienstplichtige 64-2 (maar toen helaas niet bij het Wapen), die het als beroeps nog steeds naar de zin heeft. Complimenten, C.N.J. Neisingh, genm BDM/CKMar

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems