Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht in het gastenboek schrijven en bij het klikken op Toevoegen wordt uw bericht direct geplaatst. Veel plezier met de reacties!


 

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Geef een nieuw bericht op:

Naam:
Email:
Lichting:
Bericht:
In verband met het regelmatig terugkeren van ongewenste berichten, zogeheten spam, vragen wij u onderstaande verificatiecode in te vullen alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Code:

 


4-11-2002
Naam: Bert Maas
Email: s.s.d.maas@freeler.nl
Lichting: 78-6
Bericht: Zaterdag 2 november jl. heb ik de reunie van peloton D van lichting 78-6 bijgewoond. het was een groot succes!! Van het kader was oud-wachtmeester A. Last van de partij. Paul Folgers en Jan de Jong hebben de organisatie op zich genomen. Niets dan lof daarvoor! Ik las dat meer oud-marechaussees met plannen in die richting rond lopen. Wacht niet af, maar begin met organiseren. Paul en Jan kunnen vast bruikbare tips geven. Hun (email)adres is via mij te krijgen. Succes!

4-11-2002
Naam: C.N.J. Neisingh
Email: c.neisingh@wxs.nl
Lichting:
Bericht: Als commandant der Koninklijke Marechaussee moet ik deze site ook bezoeken (nee: inspecteren). Veel complimenten voor dit prima initiatief. Groeten van een ex-dienstplichtige 64-2 (maar toen helaas niet bij het Wapen), die het als beroeps nog steeds naar de zin heeft. Complimenten, C.N.J. Neisingh, genm BDM/CKMar

3-11-2002
Naam: Koos Daniels
Email: jfm.daniels@planet.nl
Lichting:
Bericht: Allereerst hartelijk proficiat met deze site. Prachtig! Dan, Bezoeken ook (oud) beroepsmarechaussees deze site? Ik ben van lichting 78-6 SOB! en zou graag weer in contact komen met makkers van toen.

3-11-2002
Naam: Atze Blom
Email: a.blom@hccnet.nl
Lichting: 63-5
Bericht: Via SMC blad op deze site beland.Leuk initiatief.Ik ben van lichting 63-5. Na 7 mnd Willem III, 14 mnd Oranje-hotel Schaarsbergen 11 Marcie.

3-11-2002
Naam: G.C.P.A.Daamen
Email: gcpa.daamen@chello.nl
Lichting:
Bericht: In mijn beroepstijd werd ik Piet genoemd en werkte ik samen met Ele Snoek.Huttinga en Korunka. Mijn zoon Danny is dpl. geweest in de jaren tachtig. Ele snoek was toen zijn pelotonscommandant, Het leuke is dan dat je na bijna twintigjaar je zoon bij het Wapen dient en les krijgt van iemand waar ik dan meegewerkt heb in Amsterdam.

3-11-2002
Naam: Gerrit Duit
Email: duitgj@freemail.nl
Lichting: 62-5
Bericht: Leuke Site, Kunnen nog wat meer foto's in van de 60-er jaren. Zelf van 62-5. Depot, wachtmeestercursus, Schaarsbergen, La Courtine en Duitsland. Geen bekenden gevonden, maar misschien komt dat nog. Ga zo door.

3-11-2002
Naam: Alex Toet
Email: joketoet-herlaar@zonnet.nl
Lichting: 55-3
Bericht: Via adjudant Westerduin attent gemaakt op deze site.Ik ben zelf van lichting 55-3. Ik heb nog een 40-tal foto`s van de Willem drie in mijn bezit, onder andere ook van het bezoek van prinses Beatrix toen ze beschermvrouwe werd. Interesse? mail me dan maar op bovenstaand adres van mijn echtgenote. Ik heb de diensttijd volgemaakt in Harderwijk, maar daar heb ik geen foto`s meer van. Alex Toet Den Haag

2-11-2002
Naam: Gerard Borst
Email: borst420@planet.nl
Lichting: 78-5
Bericht: Een mooie site,een leuke mogelijkheid om terug te kijken op die leuke tijd die we met onze maatjes hebben door gebracht.Zijn er van m'n lichting 78/5 die belangstelling hebben om een reunie te organizeren, laat dan iets van je horen.

2-11-2002
Naam: Ger van Es
Email: gere@iteb.nl
Lichting: 73-6
Bericht: Leuke site, staat inmiddels bij de favorieten. Ben zelf lichting 73-6 en was gelegerd bij 101 in Schaarsbergen aldaar leuke tijd gehad.Succes met de site en ga zo door.

2-11-2002
Naam: G.C.P.A.Daamen
Email: gcpa.daamen@chello.nl
Lichting: 60-3
Bericht: Dpl. lichting 60-3 18 maanden bij de Drumband gediend een fantastiche tijd. Na de dienstplicht tot 1968 Beroeps Marechaussee in Amsterdam geweest. Leuk deze site.

2-11-2002
Naam: Marco Dächer
Email: klmd@kabelfoon.nl
Lichting: 84-1
Bericht: Ik ben op de site gekomen via Marechaussee Contact ...Goed initiatief en ziet er strak uit! Heb nog wat foto's van mijn lichting 84-1 peleton C en het vervolg op Juliana Kazerne in Den Haag en slot in Harderwijk....zal ze z.s.m.mailen.Misschien is het leuk per lichting een soort email/adresboek op de site te zetten ...zou het best leuk vinden om eens wat oude maten te spreken.Succes met je site !!!

2-11-2002
Naam: Koos Rijnsburger
Email: t.j.rijnsburger@zonnet.nl
Lichting: 63-3
Bericht: Opgekomen in Apeldoorn; parate diensttijd doorgebracht in Harderwijk. Artikel inzake website gelezen in MC. Hardstikke goed. Recent weer in contact gekomen met een 4tal makkers. Hebben reeds onze voormalige kazernes in bezocht. Over het square gelopen; toen stond er bijna de doodstraf op. Veel geleerd en daarvan dankbaar gebruik gemaakt in mijn verdere leven. Zou Harrie v d Molen uit Andijk nog wel eens willen spreken. Lichting 62-5. Ga zo door.

2-11-2002
Naam: Henk Oosting
Email: hjoosting@hetnet.nl
Lichting:
Bericht: En...ook eens een oud instructeur.Van 1963 tot 1966 op de A- en voornamelijk de B-cie. Daarna 104 en veel langer 103 Maresk. 3e pel olv aoo Toering. Vandaar naar de PA-groep 103 Maresk. Zijn er nog bekenden onder de kijkers ?

31-10-2002
Naam: Henk Strootman
Email: h.strootman@aktueel.audax.nl
Lichting: 80-2
Bericht: Leuke site! Helaas zowel in het fotoalbum als in het gastenboek niemand van de lichting 80-II tegengekomen. Waar zitten jullie, jongens? Ben ook zeer benieuwd hoe het is met oud-instructeurs als Buijs, Endepoel, Stoel. Zal proberen binnenkort wat foto’s uit oude doos toe te voegen.

31-10-2002
Naam: Bert Plasmans
Email: L.J.Plasmans@hetnet.nl
Lichting: 77-3
Bericht: prima site,complimenten ik ben van lichting 77-3 en 104 maresk in nunspeet,vorig jaar kwam ik tim de Witte tegen, wie herinnerd zich Tim niet!

29-10-2002
Naam: Tjitte Veldstra
Email: TVeldstra@hotmail.com
Lichting:
Bericht: Leuke site. Als ex beroeps staat er niet zo veel herkenbaars op. Tenzij je net als ik na de wachtperiode naar de Parate hap gegaan bent. Na de opleiding, 81/1, en de wacht, geheel 1982, werd ik , jan. '83 geplaatst bij 103 maresk in Nunspeet, 4e peloton 0w Nico de Bruin. Later in dat jaar werd alles wat KMar was naar Wezep verhuisd. Ik kan zeggen dat het werk bij de parate onderdelen mij altijd zeer goed bevallen was. Vooral de schietseries, in bijna 4 jaar heb ik er diverse meegemaakt, bevielen mij zeer goed. In 1987 heb ik het Wapen verlaten en ben, zoals velen gaan werken bij de politie. Momenteel werkzaam bij de regiopolitie Fryslân.

26-10-2002
Naam: Hans Haverkamp
Email: j.j.haverkamp@hccnet.nl
Lichting:
Bericht: Deze webside via dienstmakkers.nl ontdekt. Ben van lichting 78-6 en heb een leuke maar ook zware tijd gehad op het SOD. Na de opleiding naar 11 Maresk in Schaarsbergen gegaan als Chauffeur-Radiotelefonist. Ookd daar een leuke tijd gehad. Na mijn afzwaaien ben ik verder gegaan bij de Douane waar ik al werkzaam was toen ik op moest voor mijn nummer. In 1989 ben ik over gegaan naar de Belastingdienst. Waar ik nu nog steeds werk. Ik woon in Tilburg ben getrouwd en heb twee dochters.

19-10-2002
Naam: Marc Bijl
Email: info@mrmax.nl
Lichting: 93-5
Bericht: Mooie site. Zelf van lichting 93-5 103 EskKMar te Wezep. Laatste lichting groene pak. Nog steeds op zoek naar oude maatjes.

17-10-2002
Naam: Michel van Grinsven
Email: michel@van-grinsven.nl
Lichting:
Bericht: als verzamelaar van hoofddeksels ben ik op zoek naar de helmplaat voor de helm Marechaussee 1844, om deze compleet te kunnen maken. Wie kan mij hier aan helpen.

15-10-2002
Naam: Thijs Groeneveld
Email: groeneveld-nieuwkoop@t-online.de
Lichting: 62-1
Bericht: Heb voor de eerste keer de jaarlijkse reunie op 11 oktober bezocht.En compliment voor de organisatie. Er steekt een hoop werk achter. Ben van de dpl.Li 62-1. Was met Anton Velner daar.Helaas nog slechts 1 man van de beste lichting aller tijden getroffen. Gerrit Haverkamp. Waar is de rest gebleven van de reunie op 30.11.1993 in de KWIII-het Depot, 30 jaar na afzwaaien? De jongens van het 101Marbat Nunspeet, B-Cie, 3e peloton.Allen van de lijst van "de dichter van 62-1" (Jan Krikke uit Enkhuizen)Tamme, AbbinK, Hoogvorst, de Schewe, Vroegop JP, Gerding, Van Lohuizen enzovoorts.Volgend jaar dan maar??!! Groeten uit Havixbeck, Duitsland

Eerste pagina :: Vorige pagina :: Volgende pagina :: Laatste pagina

Specials

Schutsvrouwe der Koninklijke Marechaussee
Verbouwing Koning Willem III kazerne
Anekdotes en (sterke) verhalen

Donaties

Steun deze website. Klik hier voor meer informatie.


Advertentie

MarechausseeNostalgie op Facebook

Volg ons op Facebook

Website door Dinkel Systems